Broker

David-Jan Bronsgeest Korte film - 2015 - 22 min.

Andere prijzen

Tuschinski Award David-Jan Bronsgeest

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

De orgaanhandelaar in deze duistere thriller worstelt met zichzelf en met de wereld waarin hij al jaren opereert. Hij verdient er goed mee, maar zijn geweten speelt op en hij besluit een meisje te redden.

De orgaanhandelaar in deze duistere thriller worstelt met zichzelf en met de wereld waarin hij al jaren opereert. Hij verdient er goed geld mee, maar zijn geweten begint hem parten te spelen. Zijn wereld is slecht, maar hij denkt eruit te kunnen ontsnappen. Wanneer hij kans ziet om een jong meisje te redden dat voor haar organen geofferd dreigt te worden, blijkt een ontsnapping niet eenvoudig te zijn.

Credits

Scenario Wander Theunis
Producent(en) Eleanora de Rijke
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Eleanora de Rijke
Camera
Production Design
Evelien Stikkelman
Montage
Kees van Dijkhuizen
Sound Design
Mathijs Klijn
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Wouter Gilsing
Muziek
Cast
Omroep
Website
Productieland(en)
Nederland