ONDER HET HART HOMIES HET NIEUWE RIJKSMUSEUM GOOISCHE VROUWEN 2 OM DE WERELD IN 50 CONCERTEN HET CHIMPANSEE COMPLEX MEES KEES OP DE PLANKEN WIPLALA
Gouden Film: DE CLUB VAN SINTERKLAAS & HET PRATENDE PAARD DE CLUB VAN SINTERKLAAS & HET PRATENDE PAARD van regisseur Ruud Schuurman heeft de Gouden Film status behaald.
Glamour op de rode loper: wie droeg wat? Wie aan het Nederlands Film Festival denkt, denkt aan de glitter en glamour van de Nederlandse filmwereld.
Gouden Kalf-nominaties Bekijk hier alle Gouden Kalf-nominaties van 2014.
Bekijk de NFF foto's Bekijk alle NFF 2014 foto's.
NFF Filmavond in Het Huis: THOSE WHO FEEL THE FIRE BURNING Woensdagavond 3 december organiseren NFF en het Huis Utrecht voor de vijfde keer de NFF filmavond. De avond staat ditmaal in het teken van de documentaire THOSE WHO FEEL THE FIRE BURNING.
Interview met Tim Oliehoek (WIPLALA) Het NFF stelde regisseur Tim Oliehoek enkele vragen over de vrolijke avonturenfilm WIPLALA.
Gouden Film voor WONDERBROEDERS Johan Timmers, Egbert-Jan Weeber en Martin van Waardenberg kregen de Gouden Film overhandigd voor WONDERBROEDERS.
Gouden Film voor PAK VAN MIJN HART Gisteren heeft de feelgoodfilm van de feestdagen, PAK VAN MIJN HART de Gouden Film status gehaald.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief Ontvang gratis de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het NFF en de Nederlandse film.
NFF Media Alle media van het festival in 2014 verzameld op één pagina.