Het Nederlands Film Festival zoekt vrijwilligers!

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het NFF. Jong (18+) en oud, studerend, werkend en gepensioneerd: iedereen is van harte welkom om mee te werken aan het mooiste filmfeest van Nederland! Komende editie zijn er zo’n 200 vrijwilligers aan het werk in verschillende functies: van festivalbezoekers ontvangen en publiek door interactieve installaties begeleiden, tot online vragen beantwoorden over alle ins en outs van het festival.

Wil jij meewerken aan het 40e Nederlands Film Festival? Weet je van aanpakken en zou je graag actief betrokken zijn bij het NFF?

Ik meld mij aan als vrijwilliger


Wat vraagt het NFF?
 • Je bent enthousiast, betrouwbaar en wil je inzetten om een geweldig festival neer te zetten
 • Je bent minimaal 28 uur beschikbaar in de periode van 23 september t/m 3 oktober 2020.

Afhankelijk van je functie en beschikbaarheid word je voor, tijdens en/of na afloop van het festival ingepland.

Wat bieden wij jou?
 • Een uniek kijkje achter de schermen bij het Nederlands Film Festival
 • Leuke werkervaring en een mooie toevoeging op je CV
 • De kans om nieuwe mensen te leren kennen met net zoveel enthousiasme voor film en het festival als jij
 • De mogelijkheid om een selectie aan films tijdens het festival gratis te zien
 • Toegang tot de speciale Vrijwilligersvertoning
 • Het originele NFF T-shirt
 • Interessante trainingen
Veilig werken

Het zijn bijzondere tijden, ook voor het NFF. Veiligheid staat voorop. We creeëren uiteraard een veilige werkplek voor al onze medewerkers, volgens de richtlijnen van het RIVM. We verwachten dat iedereen die bij het festival betrokken is, deze richtlijnen volgt en respecteert. Meer informatie over veilig werken tijdens het NFF ontvang je in de loop van het aanmeldproces. Heb je alvast een vraag: schroom niet contact op te nemen.


Aanmelden

Aanmelden als vrijwilliger voor het Nederlands Film Festival 2020 kan via het online aanmeldformulier.
Een overzicht van de functies vind je hier:

Als je nog niet eerder vrijwilliger bent geweest bij het festival, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Dit kan zowel online als fysiek. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over het festival en de verschillende functies waarvoor je je op kan geven. Samen met jou zoeken we naar een geschikt team met werkzaamheden die bij jou passen.

Dit jaar hebben we minder vrijwilligers nodig dan afgelopen jaren. Om die reden kan het zijn dat we sneller vol zitten, houd hier rekening mee! Na aanmelding nemen we altijd contact met je op.

Ik meld mij aan als vrijwilliger


Let op:
 • Voor fulltime functies vragen we je om je CV en aanvullende documenten te mailen naar [email protected]. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
 • Het NFF kan helaas geen reiskosten vergoeden.
Contact

Voor vragen, opmerkingen en/of extra informatie kun je altijd contact met ons opnemen via [email protected] of telefonisch via 030 – 2303800.

Hopelijk tot ziens op het Nederlands Film Festival 2020!