<strong>WK Cavia</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/maria-philips?film=wk-cavia', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Maria Philips' });" text="Maria Philips">Maria Philips</a>, 2017<br>Korte Film<br> <strong>WK Cavia</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/maria-philips?film=wk-cavia', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Maria Philips' });" text="Maria Philips">Maria Philips</a>, 2017<br>Korte Film<br> <strong>WK Cavia</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/maria-philips?film=wk-cavia', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Maria Philips' });" text="Maria Philips">Maria Philips</a>, 2017<br>Korte Film<br>

WK Cavia

 (Cavy World Cup)
Kiki werkt in een caviatrimsalon waar ze druk bezig is met de voorbereidingen voor het wereldkampioenschap voor de mooiste cavia; het WK Cavia. Sven van de vishandel aan de overkant verkoopt vissen om op te eten. Dat vindt Kiki helemaal niks. Maar als de stroom uitvalt en de föhns niet meer werken, moet ze haar strakke planning wel loslaten. Winnen de cavia’s het van de liefde?
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2017
Lengte11 minuten
ProductielandNederland
Websitewww.facebook.com/wkcavia1/
RegisseurMaria Philips
ProducentHanne van de Vuurst
Uitvoerend ProducentHanne van de Vuurst
ScenarioMaria Philips
CameraSam du Pon
Production DesignMarthe van 't Hoff
KostuumontwerpNaida Amorim
Set GeluidQuinten Schram
Sound DesignAndel Rongen
Sound DesignVincent Ouwendijk
Visual EffectsTom Selbeck
MuziekJasper Slijderink (Slidering)
ProductiebedrijfHogeschool voor de Kunsten Utrecht
EditorNina Graafland
Cast