<strong>Face to Face</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/menno-otten?film=face-to-face', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Menno Otten' });" text="Menno Otten">Menno Otten</a>, 2014<br>Korte Documentaire<br>

Face to Face

 
Intieme, collage-achtige beschouwing van de mens door zichzelf. Frontaal gefilmd door een spiegel portretteert de regisseur in zwart-wit een aantal mensen van verschillende leeftijden en achtergronden in de kappersstoel. Ze kijken naar zichzelf: onderzoekend, onzeker, anticiperend, met de hoop om even later mooier en zelfverzekerder op te kunnen staan. Een observerende documentaire waarin kleine aanwijzingen en persoonlijke commentaren de persoon achter het kapsel onthullen. Gemaakt in het kader van Doc25.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2014
Lengte25 minuten
ProductielandNederland
RegisseurMenno Otten
ProducentReinette van de Stadt
ScenarioMenno Otten
ResearchMenno Otten
CameraRemko Schnorr
Production DesignGoof Vermeulen
Set GeluidEvelien van der Molen
Set GeluidLennert Hunfeld
GeluidsnabewerkingEvelien van der Molen
EditorSaskia Kievits
ProductiebedrijfTrueworks
TV companyVPRO TV