<strong>Duivelse dilemma's - Geloven</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/mijke-de-jong?film=duivelse-dilemmas-geloven', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Mijke de Jong' });" text="Mijke de Jong">Mijke de Jong</a>, 2011<br>Televisiedrama<br> <strong>Duivelse dilemma's - Geloven</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/mijke-de-jong?film=duivelse-dilemmas-geloven', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Mijke de Jong' });" text="Mijke de Jong">Mijke de Jong</a>, 2011<br>Televisiedrama<br>

Duivelse dilemma's - Geloven

 
Martine heeft een huisartsenpraktijk met veel allochtone patiënten. Bevrijd van het geloof waarmee ze zelf werd opgevoed en gevormd door het feminisme, staat ze voor zelfbeschikking en vrije ontwikkeling voor iedereen. Zo heeft ze ook haar dochter opgevoed. Maar zal het haar lukken haar levensovertuiging trouw te blijven als Anna haar eigen weg kiest en moslima wordt? Onderdeel van een dramaserie rondom de vraag: hoe maak je de juiste keuzes onder extreme omstandigheden?
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
TrailerBekijk trailer
Productiejaar2011
Lengte40 minuten
ProductielandNederland
RegisseurMijke de Jong
ProducentPaul Ruven
ProducentRené Huybrechtse
ProducentJean-Pierre Claes
Uitvoerend ProducentAda Goossens
ScenarioMijke de Jong
ScenarioJolein Laarman
ProductiebedrijfTalent United Film & Tv
TV companyHUMAN
Cast
Elsie de Brauw, Laura Mora