Ga naar inhoud

Huisregels bezoek festival

Het Nederlands Film Festival (NFF) hecht belang aan een veilige omgeving en respecteert het huisreglement en/of de algemene voorwaarden van elke festivallocatie. Volg te allen tijde de aanwijzingen van het personeel van de locatie en het NFF op. In het geval van een calamiteit is de locatie verantwoordelijk. Het NFF stelt zich niet aansprakelijk voor persoonlijke schade of schade en/of verlies van eigendommen tijdens je bezoek aan het festival.

Ongewenst gedrag

Ongewenst en grensoverschrijdend gedrag, waaronder elke uiting van racisme, seksisme, transfobie, homofobie en andere vormen van discriminatie, wordt niet getolereerd. Mocht je dit onverhoopt ervaren, informeer dan het NFF-personeel bij de kassabalie of mail naar info@filmfestival.nl. De hele gedragscode van het NFF lees je hier.

Opnames

Wanneer je je in of in de omgeving van een festivallocatie bevindt, is het mogelijk dat je gefotografeerd of gefilmd wordt door het NFF of externe partijen met publicatie en verspreiding tot gevolg. Het is niet toegestaan om opnames te maken tijdens programma’s van het NFF tenzij daar toestemming voor is gegeven door de afdeling Pers & Publiciteit van het NFF.

Toegang

Zonder geldig ticket wordt de toegang geweigerd. Na aanvang van een programma wordt er geen toegang meer verleend. Zie ook de complete Algemene Voorwaarden van het NFF hier. Bij educatieprogramma's worden er geen consumpties verkocht.

Hartelijk dank voor je medewerking en geniet van je bezoek aan het NFF. Heb je vragen of feedback, meld jezelf bij de kassabalie of mail naar info@filmfestival.nl.

Altijd up-to-date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven.