Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Nieuwjaarsborrel 2020 en exclusieve voorpremière

In de eerste week van februari 2020 vond de nieuwjaarsborrel, en daarmee het eerste NFF OC evenement van dit jaar, plaats. Het was een zeer geslaagde avond met een grote opkomst, een exclusieve voorpremière - de film is ondertussen al bekroond met een Gouden Film - een openhartige Q&A en een uitgebreide borrel, kortom, een mooie aftrap van het nieuwe jaar voor de NFF OC.

Nieuwjaarsborrel welkom NFF OC ©Nederlands Film Festival

Dinsdag 4 februari 2020, locatie: Louis Hartlooper Complex


In de eerste week van februari 2020 vond de nieuwjaarsborrel, en daarmee het eerste NFF OC evenement van dit jaar, plaats. Het was een zeer geslaagde avond met een grote opkomst, een exclusieve voorpremière - de film is ondertussen al bekroond met een Gouden Film -, een openhartige Q&A en een uitgebreide borrel, kortom, een mooie aftrap van het nieuwe jaar voor de NFF OC.


We startten met een borrel in Das Kabinet. Na het welkomstwoord van Maarten Timmerman namens het bestuur, vertelde Doreen Boonenkamp (interim Algemeen Directeur NFF; voor sommigen een nieuw, maar voor velen een bekend vertrouwd gezicht) over de plannen voor het jubileumjaar 2020. Vervolgens zagen we de exclusieve voorpremière van de film De beentjes van sint Hildegard, de nieuwste film van Johan Nijenhuis, die op 13 februari in release is gegaan en na één week al bekroond is met een Gouden Filmen nu hard afstevent op Platina. Na afloop van de voorpremière volgde een interessante Q&A met filmeditor Bas Icke, onder meer bekend van Hoogvliegers, Mocro Maffia en Verliefd op ibiza. Bas Icke nam het publiek mee in zijn werk vanuit het editing perspectief. Met veel interessante vragen vanuit het publiek is het een heel dynamische Q&A geworden.

Still de beentjes van sint hildegard Still van De Beentjes van Sint Hildegard

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Ondernemers ClubPremieres
ga terug