Ga naar inhoud
Still

Zonder pardon

Regie: Norbert ter Hall
Filmische registratie van cabaretprogramma van Theo Maassen, met harde grappen over de toestand in Nederland in combinatie met bespiegelingen over zijn privéleven.
Filmische registratie van het cabaretprogramma Zonder pardon (2008) van Theo Maassen, met harde grappen over de toestand in Nederland in combinatie met bespiegelingen over zijn privéleven, in dit geval de geboorte van zijn dochter. De show kreeg lovende recensies. NRC schreef: ‘Maassen is een meester in het besluipen van zijn onderwerpen.’ ‘Het blijft fascineren hoe hij grof en warm zo harmonieus ineen kan schuiven,’ aldus de Volkskrant. Regisseur Norbert ter Hall zette zeven cameramensen in om de registratie van de voorstelling een bijzonder filmische allure te geven.
Titel: Zonder pardon
Jaar: 2009
Duur : 1 uur, 52 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2012
Specials & Events Theo Maassen

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer