Korte animatiefilm is de vertelling van het eeuwenoude verhaal van de tekens van de dierenriem. Elk teken staat voor gevoelens en/of ervaringen, in de film uitgebeeld door twee figuren en twee vogels.
Korte animatiefilm is de vertelling van het eeuwenoude verhaal van de tekens van de dierenriem. Elk teken staat voor gevoelens en/of ervaringen, in de film uitgebeeld door twee figuren en twee vogels. De film begint met het sterrenbeeld Ram en eindigt met Vissen. Maakte Van Cuijlenborg zijn vorige films door direct op het filmmateriaal te tekenen, dit keer tekende hij de tekeningen direct op de computer.

Credits

Producent
Productiebedrijf
Folimage
Distributie
Stichting Nederlands Instituut voor Animatiefilm (NIAf)

Titel: Zodiac
Jaar: 2001
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: 10 jaar NIAF
Editie: NFF 2003

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still