Ga naar inhoud
Nostalgische documentaire waarin een dochter haar vaders gedrag onderzoekt. Waarom legt hij zijn dochters al meer dan 22 jaar vast op film? En wie krijgt de regie in deze film?
Een camera in de woonkamer was normaal, maar naarmate filmmaker Charlotte Bernson ouder werd zag ze in dat niet iedere vader zijn kinderen zo veel filmde. In Zo vader, zo dochter probeert ze erachter te komen waarom hij dit deed en waarom ze er nu zelf ook naar neigt alles vast te leggen. Met deze film worden de rollen omgedraaid: dochter filmt vader in plaats van andersom, maar wie krijgt de regie?

Credits

Sound Design
Geluidsnabewerking
Kleurcorrectie
Productiebedrijf
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Titel: Zo vader, zo dochter
Jaar: 2021
Duur : 29 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: NFF Studentencompetitie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

5.jpg
3.jpg
4.jpg