Spaanstalige korte film waarin een oude dame geniet van een dagje aan het strand. Wanneer een meisje haar vraagt op haar tas te passen, bekijkt ze met nostalgische gevoelens de inhoud ervan.
Aandoenlijke, Spaanstalige korte film over de nostalgische gevoelens van een oude vrouw. Deze dame installeert zich met vele lekkernijen op het strand. Zichtbaar genietend bekijkt ze haar omgeving en een meegenomen oude foto van een man en een vrouw. Dan vraagt een jong, mooi meisje haar op een tas te letten. De vrouw stemt in. Na verloop van tijd speurt de dame in de spullen van het meisje. Wat ze in de tas vindt, doet haar vertederd glimlachen.

Credits

Production Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Quality Films

Titel: Zo mooi
Jaar: 2007
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2007

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01