Ga naar inhoud
Boer Jan (73) leeft sinds jaar en dag op zijn Groningse boerderij. Deze documentaire geeft een impressie van het leven van deze boer, die door omstandigheden altijd alleen is gebleven en die elke week weer uitkijkt naar de komst van zijn hulp Fokje.
Boer Jan (73) leeft sinds jaar en dag op zijn Groningse boerderij. De documentaire eindexamenfilm geeft een impressie van het leven van deze boer, die door omstandigheden altijd alleen is gebleven. Na het overlijden van zijn moeder heeft hij zijn vader verzorgd. 'Dan blijf je hangen. Zo is dat.' Elke week kijkt hij uit naar de komst van zijn hulp Fokje.

Credits

Set geluid
Sound Design
Productiebedrijf
Nederlandse Filmacademie
Omroep
Boeddhistische Omroep Stichting

Titel: Zo is dat
Jaar: 2006
Duur : 30 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Studentenfilms NFTA, Tussenland
Editie: NFF 2006

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Tuschinski Award (2006)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still