Ga naar inhoud
Still

Zieleman

Regie: Ben Sombogaart
De achtjarige Blanco bestrijdt pijnlijke familieperikelen met ‘geheime krachttrucs’. Deze prettig gestoorde benjamin houdt zich, ondanks emotionele donderwolken, op geheel eigen wijze staande.
De kerk van Blanco’s vader loopt leeg, z’n moeder heeft een geheime hobby en zijn grote broer vertrekt van huis met ruzie. De achtjarige Blanco bestrijdt de donderwolken boven het gezin met ‘geheime krachttrucs’ en z’n magische looppas. Terwijl hij uitlegt hoe hij een en ander aan zal pakken, houdt deze benjamin zich met gevoel voor humor staande. Maar wie zorgt er ondertussen voor Blanco? Kleinschalige, ongedwongen familiefilm.

Credits

Uitvoerend Producent
Camera
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: Zieleman
Jaar: 2010
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2011
Jaaroverzicht

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still