Korte Engels gesproken film over de zapcultuur. Door middel van switchen van het ene televisiegenre naar het andere, wordt een dramatische liefdesgeschiedenis verteld van een non en een reporter. Bekroond met een Gouden Kalf in de categorie Beste Korte Film.
Zap is een korte, Engels gesproken fictiefilm over de zapcultuur. Door middel van het switchen van het ene populaire televisiegenre naar het andere, wordt een dramatische liefdesgeschiedenis verteld over de non Agnes en een reporter annex rockster. In 1994 onderscheiden met een Gouden Kalf voor Beste Korte Film.

Credits

Scenario
Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
Balthazar Film
IJswater Films
Distributie
Filmmuseum Distributie

Titel: Zap
Jaar: 1994
Duur : 17 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 1994

Gouden Kalf winnaar

Beste Korte Film (1994)
Paul Ruven

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still