Vrachtwagenchauffeur Luuk vervoert met zijn reusachtige vrachtwagen zand. Zijn dochtertje Isabel mag met hem mee en helpen bij het laden en lossen. Hoe komt ze eigenlijk aan haar blauwe plekken?
Vrachtwagenchauffeur Luuk vervoert met zijn reusachtige vrachtwagen zand. Met zijn grote wagen rijdt hij door de woonstraat en haalt hij zijn dochtertje Isabel op die bij zijn ex-vrouw woont. Zij mag met hem meerijden en hem helpen bij het laden en lossen van het zand. En ze dansen samen in het zand. Maar hoe komt ze aan haar blauwe plekken? Als Luuk haar terug brengt geeft hij haar een mobieltje mee. Kan ze hem bellen. Met Jack Wouterse als de grote en stoere vrachtwagenchauffeur die verrassend teder kan zijn.

Credits

Coproducent
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects

Titel: Zand
Jaar: 2008
Duur : 21 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gast van het Jaar - Jack Wouterse
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.