Korte fictiefilm waarin een kassameisje haar bestaan ontvlucht om in haar kleurrijke dromen te schitteren. De knappe buurman inspireert haar om aan haar grijze leventje een spannende draai te geven.
Achter haar kassa in Superette Edwin glijdt het leven van de 29-jarige Cilia geruisloos voorbij. Cilia is echter een meester in het ontsnappen. In haar verbeelding laat ze de grijze realiteit ver achter zich en creëert ze een kleurrijke, muzikale wereld. Op een dag staat de onhandige, maar knappe Jef aan haar kassa. Zal Cilia er deze keer in slagen om haar dromen waar te maken? Hij brengt haar in ieder geval op meer dan één goed idee.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: You Will Find It
Jaar: 2011
Duur : 17 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Specials & Events, Vlaamse Cinema
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still