Ga naar inhoud

Een intiem portret van de lust, geheimen en onvermijdelijke criminaliteit die achter gesloten deuren van het legendarische bordeel schuilgingen.

Yab Yum vertelt het verhaal van het legendarische bordeel dat gedoemd was ten onder te gaan. Meer dan tien jaar geleden werd Yab Yum gedwongen haar deuren te sluiten, nadat de exclusieve club werd overgenomen door het criminele circuit. De mensen die ooit de harde kern van de club vormden, kijken nu met een nostalgische blik terug op deze iconische jaren. De verhalen zijn zowel extravagant als pijnlijk, en nemen ons mee terug naar de plek waar alles kon wat God verboden heeft.

Titel: Yab Yum
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 16 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills