Ga naar inhoud
's Avonds laat vragen twee oude vrienden met een jerrycan de Marokkaanse Nas om hulp. Hun overduidelijke verzinsels vergroten zijn achterdocht. Terecht? Geïnspireerd op Wolken van hiphopband Flinke Namen.
Zwart-witfilm over de Marokkaanse Nas die 's avonds na zijn werk wordt opgewacht door twee oude vrienden met een jerrycan. Ze zeggen zijn hulp nodig te hebben. Vol achterdocht gaat hij met hen mee, terwijl hij onderweg probeert hun overduidelijke verzinsels door te prikken. Uiteindelijk struikelt hij pijnlijk over zijn eigen vooroordelen. Geïnspireerd op Wolken van hiphopband Flinke Namen, waarvoor regisseur Jim Taihuttu eerder de videoclip maakte.

Credits

Coproducent
Scenario
Sound Design
Productiebedrijf
Habbekrats
Distributie
Habbekrats

Titel: Wolken #2
Jaar: 2010
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still