Twee noodlijdende vissers denken dat hun financiële problemen opgelost zijn als ze per ongeluk een partij drugs uit zee halen. Maar criminele zaken blijken nog ingewikkelder dan het harde vissersleven.
Nadat een visser op zee overlijdt, besluiten zijn twee zoons het werk met de familiekotter voort te zetten. Door de strenge visquota en de vele schulden is het vissersleven geen vetpot. Een per ongeluk opgevist tonnetje cocaïne lijkt een einde aan hun financiële problemen te kunnen maken. Het duurt echter niet lang voor de broers tot hun nek in de criminele ellende zitten. Maar criminele zaken blijken nog ingewikkelder dan het harde vissersleven.

Titel: Witte vis
Jaar: 2009
Duur : 1 uur, 18 minuten
Categorie: Lang Televisie Drama
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still