Ga naar inhoud
Still

Winkelhart - Night at the Mall

Regie: Ben van Lieshout
Korte, strak gestileerde film over een spraakmakende locatie. Voornamelijk 's nachts gedraaid toont de film in een observerend stijl de boven- en onderkant van Hoog Catharijne en het aangrenzende stationsgebied.
Korte, strak gestileerde film over een spraakmakende locatie. Voornamelijk 's nachts gedraaid toont de film in een observerend stijl de boven- en onderkant van Hoog Catharijne en het aangrenzende stationsgebied. De betonnen doolhof van desolate hoeken, tunnels en gangen lijkt onder het pulserende tl-licht een eigen leven te leiden. Gaandeweg toont de gebouwde omgeving zich als een veelzijdig, gehavend organisme, waaraan junks en schoonmakers, reizigers en winkelpubliek een continue, contrastrijke en bizarre invulling geven.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Productiebedrijf
Van Lieshout Filmproducties
Titel: Winkelhart - Night at the Mall
Jaar: 2001
Duur : 18 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2001
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still