Ga naar inhoud
Still

Win/Win

Regie: Jaap van Heusden
Strak vormgegeven film over een trader op de Amsterdamse Zuidas die niet lijkt te kunnen verliezen. Als hij ondertussen zichzelf kwijtraakt neemt hij een rigoureus besluit.
De Vlaamse Ivan werkt bij een investeringsbank op de Amsterdamse Zuidas. Hij blijkt talent te hebben als trader en werkt zich door briljante investeringen in korte tijd op van junior naar senior. Hij verandert van een grijze mus in een man met aanzien, krijgt een luxueus appartement en trekt de aandacht van de mooie receptioniste. Maar terwijl hij op de vloer blijft winnen lijkt hij zichzelf te verliezen. Tijdens slapeloze nachten zwerft hij door de stad, op zoek naar de ziel die hij blijkbaar verkocht heeft. Een dramatische gebeurtenis brengt zijn leven op een ander spoor. Als er iemand wint is er altijd iemand die verliest, maar dat wil niemand weten. Win/win wisselt de hectiek van de handelsvloer vol onbegrijpelijke termen af met de rust van het supergestileerde appartement vol futuristische snufjes en de rusteloze zoektocht van de slapeloze Ivan door nachtelijk Amsterdam. Telefilm is het speelfilmdebuut van regisseur Van Heusden en het filmdebuut van acteur Oscar Van Rompay.

Credits

Producent
Coproducent
Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: Win/Win
Jaar: 2010
Duur : 1 uur, 25 minuten
Soort: Televisiedrama
Editie: NFF 2010
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

Gouden Kalf nominaties

Beste Geluid (2010)
Marco Vermaas

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still