Drama waarin de jongvolwassen, naar vrijheid hunkerende Joey van zijn eigen feest vertrekt om op pad te gaan met twee vrijbuiters die hem een leven zonder consequenties voorspiegelen.

Joey is een intelligente jongen die in rap tempo afstevent op volwassenheid. Hoewel de maatschappij aan zijn voeten ligt, ervaart de jongeman een enorme leegte en ziet hij de vele mogelijkheden die hem worden geboden vooral angstig tegemoet. Joey verlangt juist naar een vrij en zorgeloos leven. In dit drama bieden vrijbuiters Lucas en Ties hem, nota bene op zijn eigen feestje, de weg naar een consequentieloos bestaan. Lukt het Joey om met deze nieuwe levensstijl de leegte die hij ervaart op te vullen?

Titel: Wilden
Jaar: 2014
Duur : 35 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2015

DramaMisdaadMaatschappijJeugd

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01