Na te hebben gestript op een tienerfeestje wordt een meisje opgehaald door haar vader, met wie ze in de auto een gesprek voert dat bol staat van de onderhuidse spanningen. Waar gaat dat naartoe?
Een meisje wordt na een tienerfeestje, waar ze gestript heeft, door haar bezorgde vader opgehaald. In verhullende bewoordingen ontspint zich een gesprek dat de gecompliceerde vader-dochterrelatie blootlegt. Terwijl de auto over een eindeloze boslaan rijdt, is de dialoog doorsneden met dromerige, grofkorrelige beelden die weergeven wat zich in het hoofd van het meisje afspeelt. Een spel van aantrekking en afstoting, van verdringing en bevrijding.

Credits

Producent
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
STARK Film

Titel: Wicked
Jaar: 2009
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01