Kort drama waarin een man met hoge belastingschulden zich genoodzaakt ziet zijn zeldzame Dinky Toy te verkopen op Marktplaats. Dat blijkt ingewikkelder dan hij zich had voorgesteld.
Wanneer Herman zijn belastingaanslagen niet meer kan betalen, besluit hij ten einde raad een bijzondere Dinky Toy uit zijn verzameling op Marktplaats te zetten. Hij sluit al snel een deal met een geïnteresseerde koper voor het zeldzame speelgoedautootje. Maar als Herman direct erna een beter bod ontvangt, probeert hij in dit korte drama de verkoop terug te draaien. Daar gaat de koper echter niet zomaar mee akkoord.

Credits

Sound Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Networks
Scenario
Out of the Sandbox
Seriekillers

Titel: We hadden toch een deal!
Jaar: 2021
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still 2
Still 4