Ga naar inhoud
Komisch drama over een vader die maar niet volwassen wil worden en zijn zoon die het leven wat minder serieus zou moeten nemen. Ze vinden zichzelf en elkaar tijdens een turbulente trip naar Schotland.
De niet echt succesvolle misdaadschrijver Victor en zijn cello spelende zoon Zack worden op dezelfde dag door hun vrouwen uit huis gezet. Victor besluit zoonlief op sleeptouw te nemen, want hij vertrekt voor de promotie van zijn eerste in het Schots vertaalde roman naar Schotland. Gedurende die turbulente reis blijkt dat de vader maar niet volwassen wil worden terwijl zoonlief er juist beter aan zou doen het leven iets minder serieus te nemen. Ze vinden zichzelf en elkaar tijdens hun vader-zoontrip. Komisch, ontroerend drama met op de soundtrack een prominente plek voor de band The Waterboys (The Whole of the Moon).

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp

Titel: Waterboys
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 33 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Verrassende families
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.