Ga naar inhoud
Dramaserie over het harde bestaan van een bonte circusfamilie die het bedrijf langzaam en onafwendbaar te gronde ziet gaan.
Dramaserie over het harde bestaan van een circusfamilie die het bedrijf langzaam en onafwendbaar te gronde ziet gaan. Regisseur Norbert ter Hall maakte de televisieserie met de hulp van een supercast: Aart Staartjes speelt de tirannieke vader Willy Waltz, die ondanks zijn hersentumor de leiding uit handen weigert te geven. Theo Maassen is zijn oudste zoon Bruno, wiens homoseksualiteit een vanzelfsprekende opvolging in de weg staat, Barry Atsma is de tweede zoon Felix, die in de ogen van Willy mislukt is en Koen Wouterse speelt jongste zoon Enrico, een nog ongeleid projectiel. Met Willy's ex-vrouw Mimi (Marja Kok), zijn aanstaande Olga (Olga Louzgina), Felix' vrouw en kinderen, Enrico's vriendinnetje en een menage van tweederangs artiesten en treurige dieren, maakt het Groot Internationaal Wereld Circus Waltz een toernee voor een immer uitdunnend publiek. Bij elke mislukte voorstelling komen de verhoudingen meer op scherp te staan.

Titel: Waltz
Jaar: 2006
Duur : 50 minuten
Categorie: Lang Televisie Drama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still