Telefilm over het verwerkingsproces en het verdriet van een familie die hun elfjarige zoontje en broertje bij een dodelijk ongeluk verloor.
Een jaar nadat hun elfjarige zoontje Floris bij een ongeluk om het leven is gekomen, is het verdriet van de familie Mensch nog zichtbaar aanwezig. Vader, moeder en hun zeventienjarige dochter Sacha verwerken het verlies ieder op zijn of haar manier en raken volledig van elkaar vervreemd. De depressieve buien van de moeder bepalen de drukkende sfeer. De introverte Sacha lijdt onder de situatie. Bovendien zit ze ook nog eens vlak voor haar eindexamens. De vrachtwagenchauffeur die Floris heeft doodgereden zoekt al een jaar contact met de familie, maar moeder houdt zijn brieven angstvallig achter. Ze wil niets met de moordenaar te maken hebben. Sacha is op het punt aangekomen dat ze precies wil weten wat er is gebeurd, temeer omdat zij zich, als oudere zus, schuldig voelt over zijn dood. Ze start een zoektocht naar de chauffeur.

Credits

Production Design
Set geluid
Mixage
Productiebedrijf
Cinemedia
Omroep
Evangelische Omroep (EO)

Titel: Vroeger bestaat niet meer
Jaar: 2000
Duur : 1 uur, 16 minuten
Categorie: Lang Televisie Drama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2000

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still