Ga naar inhoud
STILL 2.png

Voor jullie

Regie: Geertje Hadderingh
Geertje Hadderinghs ouders zijn gescheiden en ze heeft nog nooit een foto gezien van hen samen. Wat betekent dat voor haar en de manier waarop ze tegen liefde aankijkt, vraagt ze zich af.
Wat betekent liefde in een tijd waarin we steeds vaker uit elkaar gaan? In deze korte ego-documentaire gaat regisseur Geertje Hadderingh op zoek naar een foto waarop haar gescheiden ouders gezamenlijk te zien zijn. Ondertussen bevraagt ze direct betrokkenen over waarom dit ogenschijnlijk gelukkige echtpaar zo plotseling uit elkaar ging. Kort voor de draaidagen belt haar moeder af voor het interview. Maar kan de maker haar antwoorden vinden als haar moeder niet bereid is om deel te nemen?

Credits

Sound Design
Productiebedrijf
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
voor jullie.jpg
Titel: Voor jullie
Jaar: 2023
Duur : 25 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2023
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

STILL 4.png
STILL_13.png