Ga naar inhoud
Met sigaretten en veroveringen probeert losgeslagen pubermeisje de leegte van het contactarme gezin thuis op te vullen, maar alleen de camera komt dichtbij.
De camera is even onvast als het onstabiele gezin waarin Vivienne opgroeit. In wisselend perspectief, vaak van heel dichtbij, soms uit een onverwachte hoek, komen de gezinsleden in beeld: een moeder die zwaar aan de drank is, een vader die slap op de bank zit. Vivienne zoekt haar heil elders, bij jongens, uitgaan, rondhangen in de stad. De camera laat haar niet los, glijdt over haar gezicht en lichaam. Maar sigaretten en verleiding kunnen de leegte niet vullen.


Titel: Vol van leven
Jaar: 2010
Duur : 24 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht, NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still