Ga naar inhoud
Stills

Void Between Us

Regie: Luka Gribnau
Een jonge vrouw bevindt zich in een geïsoleerde en verlaten wereld. Via haar herinneringen probeert ze een weg terug te zoeken naar de verloren band met haar tweelingbroer. Muzikale film over verlies en verbinding.
In een staat van verwarring danst een eenzame zus door een lege wereld. Ze trekt langs de plekken van hun gezamenlijke herinneringen. Maar waar zij en haar tweelingbroer ooit dichter bij elkaar kwamen, is nu alleen nog afstand. Sporadisch vangt ze een glimp van hem op. Is dit haar fantasie of een herinnering? Hoe dan ook, het lijkt steeds net buiten haar bereik. Om herenigd te kunnen worden met haar tweelingbroer moet ze loslaten en kijken naar de toekomst. Lukt het haar om uit deze lege wereld te ontsnappen?
POSTER_AFFICHE.NFF.VBU.jpg
Titel: Void Between Us
Jaar: 2022
Duur : 18 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
NFF Studentencompetitie

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

EY Talent Award (2022)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills