Ga naar inhoud
Heden en verleden zijn innig verweven in deze poëtische mijmering, waarin een man op zoek gaat naar zijn jeugdherinneringen in het verlaten landhuis van zijn grootouders.
Heden en verleden zijn innig verweven in deze poëtische mijmering, waarin een man (Derek de Lint) op zoek gaat naar zijn jeugdherinneringen in het verlaten landhuis van zijn grootouders. Hij komt zichzelf op alle leeftijden tegen in het huis vol vervallen grandeur. De verdwijning van zijn geliefde Equiline speelt een belangrijke rol. In voice-over maakt hij de kijker deelgenoot van zijn motieven voor deze reis naar de 'herinnering van een herinnering'.

Titel: Villa Josephine
Jaar: 2010
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still