In een virtualrealitysimulatie waarin dierbare momenten herbeleefd kunnen worden, komt een jonge vrouw onbedoeld oog in oog te staan met diep weggestopte herinneringen aan haar eerste grote, maar verloren liefde.
Simone (35) werkt bij de futuristische startup Morpheus, die mensen de mogelijkheid biedt in Virtual Reality hun mooiste herinneringen opnieuw te beleven. Als tegenspeler gidst ze cliënten door de herinnering heen. Zo ook de zestigjarige Lynn, die teruggaat naar de tijd dat ze als tiener op een camping zat. Als blijkt dat Lynn aan vroege dementie lijdt, grijpt de techniek zich vast aan Simones geheugen en krijgt ze onverwacht te maken met diep weggestopte herinneringen aan haar eerste grote liefde.

Titel: Videoland Academy - Verdwenen dagen
Jaar: 2021
Duur : 45 minuten
Categorie: Dramaserie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still 3
Still 4