Ga naar inhoud
Een vreemd wezen spoelt aan op een eiland waar twee wetenschappers leven en werken. Het blijkt over duistere krachten te beschikken.
Wetenschappers Ella en Alex doen op een klein eiland midden op de Noordzee onderzoek naar genetische modificatie van gewassen. Op een avond spoelt een vreemd wezen aan: het heeft de vorm van een mens, maar heeft een grove, steenachtige huid en geen gezicht. In deze broeierige psychologische thriller ontwikkelt Alex een sterke fascinatie voor het wezen, dat op een onverklaarbare manier de grens tussen realiteit en illusie laat vervagen en het stel Ella en Alex uit elkaar drijft.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Sound Design

Titel: Videoland Academy - Indringer
Jaar: 2021
Duur : 45 minuten
Categorie: Dramaserie
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still 3
Still 4