Ga naar inhoud
Stills

Videoland Academy - Dormis

Regie: Iván López Núñez
Een uitgeputte man meldt zich bij een stijlvolle slaapkliniek. Dat verblijf wordt een nachtmerrie als hij vermoedt dat er een duister geheim verborgen wordt gehouden. Slaap zacht?
Vincent de Waal heeft geen idee wanneer hij voor het laatst geslapen heeft. Ten einde raad meldt hij zich aan bij Dormis. Deze stijlvolle slaapkliniek belooft hem te genezen van de vage maar verontrustende beelden die hem ’s nachts uit zijn slaap houden. Maar zelfs in de kalmerende oasis van Dormis blijft hij klaarwakker. Ziet Vincent door zijn slaapgebrek dingen die er niet zijn - of is Dormis allesbehalve een droom? En hoe zit het met die mysterieuze medepatiënt Evi?

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Dormis_Portrait_LR.jpg
Titel: Videoland Academy - Dormis
Jaar: 2022
Duur : 41 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills