Ga naar inhoud
Stills

Verwoede pogingen

Regie: Joris Tobé
Een tragikomische reis door een coaching-weekend voor persoonlijke groei. Over vaderschap, zelfhulpboeken, rollenspellen, een rampzalig verlopen schreeuw-oefening en onze verwoede zoektocht naar de antwoorden die we misschien wel nooit zullen krijgen.
Een coaching-weekend voor persoonlijke groei 'cadeau' krijgen van je vriendin, om er even later achter te komen dat je onverwacht vader wordt. Veel onthutsender had het weekend voor Mathias niet kunnen beginnen. Hij belandt met frisse tegenzin in een villa tussen tobbende Generatie Z'ers en een megalomane coach. Het weekend begint met gebakken spirituele lucht, maar lijkt toch tot een doorbraak te leiden. Zou hij toch zijn felbegeerde antwoorden vinden? Als coach Anne verdwijnt, werpt Matthias zich op als redder om zijn eigen zoektocht te redden.

Credits

Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
VERWOEDE POGINGEN_jpg_def.jpg
Titel: Verwoede pogingen
Jaar: 2022
Duur : 23 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills