Ga naar inhoud
Stills

Ventanas abiertas (Una odisea para asimilar el dolor)

Regie: Jos Mauro Witteveen
Een jonge immigrant bespiedt ’s nachts mensen als tegenwicht voor het gebrek aan een sociaal leven. Wat gebeurt er als hij geobsedeerd raakt door een collega?
Daniel is een Cubaanse immigrant die naar Rotterdam is verhuisd. Voor hem is de stad onaangenaam en onbekend, zijn eenzaamheid wordt nog versterkt door zijn werk in een magazijn. Door een gebrek aan contacten en een sociaal leven, haalt hij zijn voldoening uit het bespioneren en foto’s maken van mensen, ook in hun eigen huis. Zijn obsessie met het bespioneren van zijn collega Olivier zorgt voor een omwenteling. Sociaal-realistisch drama over identiteitsverlies en ontworteling bij het integreren in een nieuwe stad en cultuur.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
ventanasArbietas_poster_A2_DIGITAAL-min.jpg
Titel: Ventanas abiertas (Una odisea para asimilar el dolor)
Jaar: 2022
Duur : 26 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills