Ga naar inhoud
Still

Van God Los: Unlike

Regie: Tomas Kaan
Misdaaddrama waarin de ooit zo hechte vriendschap tussen twee tienermeiden strandt vanwege een nieuw vriendje. Wanneer de één de ander dood wenst, is een derde tiener bereid dat klusje te klaren.
Als zijn ouders op vakantie zijn is de zonderlinge Shan (15) een week alleen thuis met zijn zusje. Het is ook de week waarin de vriendschap tussen zijn schoolgenoten Debby en Yindee uit elkaar barst, omdat Yindee de nieuwe vriend van Debby op Facebook zwartmaakt. Dat valt zo slecht bij Debby, dat ze Yindee in een opwelling dood wenst. Shan blijkt bereid die wens uit te voeren. Hij kondigt de moord alvast online aan, maar niemand neemt dat bericht serieus.
Titel: Van God Los: Unlike
Jaar: 2017
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2017
DramaMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.