Ga naar inhoud
Korte dansfilm over een man die na een vrije val terecht komt op een oer-Hollandse akker. Daar raakt hij, met het verstrijken van de seizoenen, op organische wijze met de omgeving verbonden.


Een Japanse man komt na een vrije val terecht op een oer-Hollandse akker. Het is er koud en kaal - winters. Terwijl seizoenen verstrijken bevindt de man zich in een kluwen ledematen. Hij raakt op organische wijze verbonden met zijn omgeving, door een spel van uitbreken en omarmen. Zwijgende dansfilm over de natuurlijke cyclus, die deel uitmaakt van Point Taken: vier korte dansfilms van in Nederland wonende en werkende choreografen en filmmakers.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Val
Jaar: 2010
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still