De populaire webcomedy Vakkenvullers is een humoristische en herkenbare ode aan de ultieme eerste bijbaan. In Vakkenvullers - Vliegende slipper brengen de ouders van Rimon een onverwacht bezoekje aan de Landsuper.
Wanneer de ouders van Rimon langskomen in de Landsuper raakt Rimon in paniek. Hij wil zijn vriendinnetje Jaylee liever bij hem thuis voorstellen. Manager Ruut gooit ondertussen al zijn Arabisch in de strijd om Rimons ouders voor zich te winnen, met twijfelachtig succes. De populaire webcomedy Vakkenvullers is een humoristische en herkenbare ode aan de ultieme eerste bijbaan.

Titel: Vakkenvullers 3 - Vliegende slipper
Jaar: 2020
Duur : 6 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.