Ga naar inhoud
Saskia en haar ouders hebben een schijnbaar ideaal rijkeluisleven, maar als schulden niet meer betaald kunnen worden, moeten ze onderduiken. Ze vluchten naar een oude camping, naast een Sintifamilie.
Saskia en haar ouders hebben oppervlakkig gezien een ideaal rijkeluisleventje, maar wanneer de schulden niet meer betaald kunnen worden, moeten ze vluchten. Een luxueuze vakantie wordt ingeruild voor een hutje op een vervallen camping, tegenover een Sintifamilie. Vooroordelen borrelen over en weer op als de kids van de verschillende families bevriend raken. Na Skin, De Punt enDe laatste reis van Meneer van LeeuwenSmitsmans vierde Telefilm.


Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
The Film Kitchen
Omroep
VARA TV

Titel: Vakantie in eigen land
Jaar: 2010
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.