Ga naar inhoud
Stills

Vacht

Regie: Madeleine Homan
Een meisje probeert dichter bij haar zus te komen, die bedekt is met een merkwaardige grijze vacht. Maar wat ze ook probeert, het lukt haar niet haar zus te bereiken in dit ontroerende verhaal over verdriet. Speels getekende animatie voor de hele familie.
Een meisje probeert van alles uit, maar het lukt haar niet door de grijze harige schil van haar zus te breken. Haar zus trekt zich steeds verder terug in haar beschermende vacht, alsof ze bang is van de wereld. Die vacht is zacht maar grimmig en wordt dikker en dikker. Hoe kan het meisje haar zus bereiken? Korte animatie voor de hele familie over verdriet en hoe moeilijk het is daarmee om te gaan bij een ander.

Credits

Producent
Sound Design
Productiebedrijf
Thijme Grol
Distributie
Kapitein Kort
Titel: Vacht
Jaar: 2022
Duur : 6 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills