Ga naar inhoud
4.jpg

Véras f/ Gotu Jim & Ray Fuego - Alleen In Bed

Regie: Veras Fawaz
Zanger Véras brengt de nacht niet slechts 'alleen in bed' door, ook zwerft hij eenzaam door een anoniem Tokio. Daar verdwijnt hij in de immense hoogbouwarchitectuur en het drukke stadsleven.
YouTuber, zanger en filmmaker Véras Fawaz regisseerde zelf de videoclip bij dit nummer waarin hij zwelgt in zijn liefdesverdriet. Net zo alleen als hij volgens de tekst in een 'heel groot bed' ligt, zo eenzaam spookt hij door het bezige Tokio. In zwart-wit en statische shots volgen we de zanger, terwijl het drukke stadsleven hem voorbij glijdt. Hij oogt steeds nietiger tussen de immense hoogbouw en voorbij razende zakenmannen. Net zo eenzaam eigenlijk als iemand met een gebroken hart.

Credits

Producent
Productiebedrijf
Veras Fawaz
Titel: Véras f/ Gotu Jim & Ray Fuego - Alleen In Bed
Jaar: 2023
Duur : 4 minuten
Categorie: Videoclip
Editie: NFF 2023

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.