Een jonge vrouw doet wanhopige pogingen om in de smaak te vallen bij haar grote liefde. Haar verleidingsmanouevres lijken echter weinig soelaas te bieden. Speciale Juryprijs voor Anneke Blok.
Korte humoristische film over verliefdheid en aantrekkingskracht. De jonge vrouw Bonni doet wanhopige pogingen om in de smaak te vallen bij haar grote liefde Willem. Ze probeert het eerst met virtuoos pianospel, daarna met haar lichaam en vervolgens met haar kookkunsten. Haar verleidingsmanoeuvres lijken echter weinig soelaas te bieden. Scheelt er iets aan haar? Anneke Blok won voor haar rol als de jonge vrouw de Speciale Juryprijs op de Nederlandse Filmdagen in 1989.

Titel: Uw mening graag
Jaar: 1989
Duur : 13 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2000

Gouden Kalf winnaar

Speciale Juryprijs (1989)
Anneke Blok

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01