Ga naar inhoud
De veertienjarige dochter van Lukas en Grace verdween vijf jaar geleden spoorloos. Het lijkt erop dat het echtpaar de draad van het leven weer opgepakt heeft. Op een dag verdwijnt ook Lukas.
De veertienjarige dochter van Lukas en Grace verdween vijf jaar geleden spoorloos. Al die tijd hebben ze het nooit over haar gehad, maar het lijkt erop dat het echtpaar de draad van het leven weer opgepakt heeft. Dan komen er signalen dat Lisa weer in hun leven opduikt en blijken de ouders zo van elkaar vervreemd te zijn dat ze dat niet kunnen delen. Op een dag verdwijnt ook Lukas spoorloos.

Credits

Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Unspoken
Jaar: 2008
Duur : 1 uur, 37 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Vlaamse Films
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still