Ga naar inhoud
Australische remake van De Poolse Bruid van Karim Traïda. Ook in deze versie speelt Monic Hendrickx de hoofdrol, ditmaal als een Afghaanse vluchtelinge die onderdak vindt bij de stugge weduwnaar John.
Australische remake van de succesvolle Nederlandse film De Poolse Bruid van Karim Traïda. Ook in deze versie speelt Monic Hendrickx de hoofdrol, ditmaal als de Afghaanse vluchtelinge Tahmeena. Wanneer zij zwaargewond aan komt strompelen bij de geïsoleerde boerderij van de stugge weduwnaar John geeft hij haar onderdak. Ze hebben beiden zo hun eigen trauma's, maar voorzichtig ontstaat er contact en strijden ze uiteindelijk zij aan zij tegen misstanden.

Credits

Coproducent
Scenario
Production Design

Titel: Unfinished Sky
Jaar: 2007
Duur : 1 uur, 31 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Grenzeloos, Gast van het Jaar - Monic Hendrickx
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still