Een 32-jarige vrouw, succesvol maar alleen, is nu twee keer zou oud als toen ze met haar geliefde bij de Sankt-Michaelskirche stond op dag dat de Berlijnse Muur viel. Wat is er sindsdien veranderd?
Een 32-jarige vrouw, succesvol maar alleen, is nu twee keer zo oud als toen ze met haar geliefde bij de Sankt-Michaelskirche stond. Dat was op 9 november 1989, de dag dat de Berlijnse Muur viel en alles anders zou worden. Zij kwam uit Oost, hij uit West. 'Ons uur nul', noemt de fotograferende man het. Maar is er sindsdien zo veel veranderd? 'De stad is in beweging, maar het blijft de stad,' zegt de fotograaf, die blokjes tijd bevriest.

Titel: Under These Wings
Jaar: 2006
Duur : 21 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01