Ga naar inhoud
Stills

Ultrakort - kunstSTUK

Regie: Erik Verkerk, Joost van den Bosch
Een klunzige inbreker breekt bijna het hele museum af. Maar hoe ziet dat dwaze gestuntel eruit vanuit het perspectief van een van de meesterwerken aan de muur?
Een inbreker in een museum breekt meer dan hij wil. Daardoor zit er niets anders op dan dat naaktschilderij dat hij liever had willen laten hangen toch maar te jatten. Maar als het alarm afgaat, blijkt ontsnappen geen koud kunstje en loopt niet alleen de dief kleerscheuren op. De climax is dan ook uitermate lullig. Pure animatieslapstick, maar met een bijzonder perspectief, want de actie wordt ook getoond vanuit het gezichtspunt van het gestolen object.

Credits

Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Ka-Ching Cartoons
Distributie
Kaboom Distribution
Titel: Ultrakort - kunstSTUK
Jaar: 2022
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills