Ga naar inhoud
Stills

Ultrakort - Hoeba!

Regie: Sem Assink
Drenthe, 4000 jaar voor onze jaartelling (om en nabij). Vier primitieve mannetjes bundelen de krachten om iets te bouwen dat ze beschermt tegen het gure weer. Maar wat?

Piemeltjenaakt in de prehistorie - het leven in het Drenthe van de oertijd behoeft verbetering. Vier primitieve mannetjes beginnen aan de bouw van iets groots. Maar hun wilde bouwplannen worden gesaboteerd als een konijn voorbij huppelt. De jacht op de potentiële maaltijd schopt de wilde bouwplannen in de war, maar leidt uiteindelijk wel tot het ontstaan van het hunebed in deze animatiefilm waarin je letterlijk de vingerafdruk van de makers kunt herkennen.
Titel: Ultrakort - Hoeba!
Jaar: 2022
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills