Ga naar inhoud
Still

Ultrakort - Granny Lane

Regie: Daniel Dugour
De fabel van de schildpad en de haas herverteld in een aanvankelijk onbewuste maar adembenemende strijd tussen een omaatje en twee opgeschoten jongens in een opgevoerde sportauto.
Annie, een oud, dik omaatje in een invalidenautootje raakt onbewust verwikkeld in een race met twee opgeschoten jochies in een brede opgevoerde sportauto. Alle 'tuning' en bravoure ten spijt verliezen die knulletjes de strijd. De fabel van de schildpad en de haas herverteld. Van de single Hing, Hing, Hing van Brainpower is speciaal voor deze short een originele score gearrangeerd door Brainpower en Avinash Changa.

Credits

Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Stichting il Luster Films
Titel: Ultrakort - Granny Lane
Jaar: 2012
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012
Jaaroverzicht

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still